Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

3985
Sdílejte

Z bílků ušlehejte za postupného přidávání cukru tuhý sníh. Sníh máte hotový, jakmile po se po vytažení metliček tvoří špičky. Nakonec do sněhu zašlehejte žloutky jeden po druhém.

Do těsta opatrně přidejte prosátou mouku s prášekem do pečiva. Míchejte zlehka, hmota musí zůstat nadýchaná a bílky nesmí klesnout.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články