Než se uvaří brambory i vejce, dodělejte fazolkovou omáčku. V kastrolu rozpusťte máslo a zaprašte ho moukou. Připravte růžovou jíšku a zalijte ji smetanou a dobře míchejte, aby se neudělaly hrudky. Osolte dle chuti, přidejte přecezené fazolky a dobře prohřejte.
Omáčku dochuťte octem i cukrem dle vaší chuti.
Kam dál?
- Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !
- Nebeský čtyřpatrový dort. Lepší jste určitě nejedli
- Nedělejte brambory jen jako přílohu, toto je fantazie: Nejlepší plněné brambory pod sluncem, nahradí hlavní jídlo a za levný peníz sytá celá rodina !
- Na tyto obložené kuřecí řízky nedám dopustit: Chutné, šťavnaté a zbožňuje je celá rodina !