Když jim řekla, že k obědu budou fazolky na smetaně, ohrnuli nos. Za pár minut se kuchyní linula taková vůně, že neodolali. Z omáčky nezbyla ani kapka!

2943
Sdílejte

Než se uvaří brambory i vejce, dodělejte fazolkovou omáčku. V kastrolu rozpusťte máslo a zaprašte ho moukou. Připravte růžovou jíšku a zalijte ji smetanou a dobře míchejte, aby se neudělaly hrudky. Osolte dle chuti, přidejte přecezené fazolky a dobře prohřejte.
Omáčku dochuťte octem i cukrem dle vaší chuti.

Podávejte s půlkami vajíčka a novými brambory ozdobenými pažitkou, nebo petrželovou natí. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články