Zaručeně fantastické kávové větrníky, které se vždy vydaří: Zvládne je i začátečník a chutnají jako z cukrárny !

4902
Sdílejte

2. Když se voda vaří přisypáváme hladkou mouku a uvaříme hustou kaši, necháme vychladnout.

3. Do vychladlé kaše pak šlehačem zašleháme po jednom vajíčku a šleháme do jednotné směsi.

Recept pokračuje na další straně

4. Za pomoci cukrářské sáčku stříkáme na plech větrníčky, pečeme ve vyhřáté troubě na 200 ° C asi 20-25 minut, vrch musí být zlatožlutý a dvířka během pečení neotvíráme.

Upečené necháme vychladnout a popřekrajujeme.
Recept pokračuje na další straně

Náplň:

2 šálky mléka rozvaříme s cukrem 2 šálky mléka, ve zbylém mléce rozmícháme Zlaté klasy a kávu. Když se mléko svaří, přilijeme Zlaté klasy a vaříme do zhoustnutí.

Ještě do teplého pudinku vmícháme máslo a za občasného míchání necháme vychladnout
Šlehačku vyšleháme se ztužovačem a větrníčky plníme nejdříve krémem a potom šlehačkou. Přiložíme drhu část těsta a můžeme si pochutnávat.Dobrou chuť.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články