Zavolala je k zapečeným těstovinám, ale odpověděli prskáním. Sotva vytáhla pokrm z trouby, seběhla se celá rodina. Olizovali se za ušima ještě týden!

2648
Sdílejte

Na dno zapékací misky rozprostřete 3 polévkové lžíce bešamelové omáčky, na ni položte plátky lasagní (počet závisí na velikosti zapékací misky). Opět dejte trochu bešamelu, na to opečený lilek a nakonec masovou směs.

Takto vrstvěte všechny suroviny až po vrch zapékací nádoby. Nahoru nakonec dejte plátky lasagní a potřete zbytkem bešamelové omáčky.

Mozzarellu nakrájejte na plátky a rozložte nahoru. Vložte do trouby a pečte asi 60 minut na 180°C. Před dopečením posypte strouhaným parmazánem a nechejte ho do hněda zapéct, aby byl lehce křupavý. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články