Zavolala je k zapečeným těstovinám, ale odpověděli prskáním. Sotva vytáhla pokrm z trouby, seběhla se celá rodina. Olizovali se za ušima ještě týden!

2645
Sdílejte

V menším hrnci za stálého míchání orestujte passatu (rajčatový protlak), aby se zbavila kyselosti.  Stačí 3 minuty, ale dbejte, aby se nepřipálila. Potom ji vlijte k mletému masu. Osolte a opepřete a povařte, dokud zelenina nezměkne.

Lilky nakrájejte na tenké plátky, trochu posolte a nechejte „vypotit“. Po asi 2 minutách utěrkou otřete vyloučenou vodu. Plátky grilujte dohněda na suché pánvi a odložte bokem.

Na bešamelovou omáčku si v hrnci rozehřejte máslo a vmíchejte mouku. Krátce opražte a za stálého míchání přilévejte mléko. Osolte a opepřete.  Za stálého míchání vařte 5 minut, pozor na připálení.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články