Vychladlé těsto namažte nejprve džemem a pak tvarohovou náplní. Rozprostřete višně a nakonec zalijte mírně zchladlou želatinou. Dejte na pár hodin ztuhnout do chladničky, nejlépe však přes noc. Druhý den krájejte na řezy a podávejte. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Takovou přípravu houbové polévky prostě neznáte. S koprem a zakysanou smetanou získáte naprosto jedinečnou a jemnou chuť. Babička na vás bude pyšná!
- Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !
- Bleskový nepečený pamlsek z kysané smetany a Salka za 10 minut: Nejlepší krémový dezert s ovocem, jaký ochutnáte!
- Toto je důvod, proč mají profi cukráři vždy dokonalé odpalované těsto: Zaručeně nespadne a chuť jako z nóbl cukrárny!