Měli chuť na zákusek, ale nechtělo se jim do cukrárny. Jejich báječná máma je překvapila takovým dezertem, jaký ještě neochutnali. Za pár minut byl plech pryč!

2630
Sdílejte

Na prochladlý korpus naneste celý šlehačkový krém. Ten bohatě posypte připraveným ovocem. Nakonec polijte Zlatým klasem připraveným podle návodu – do 0,5 l vody přidejte pomerančový sirup dle chuti, nasypte prášek a vařte do zhoustnutí.

Hotovou polevu okamžitě rozlijte po celé ploše koláče. Pracujte rychle, aby se nevytvořila „kůže.“ Hotový dezert dejte do lednice minimálně na 4 hodiny. Můžete servírovat! Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články