Neskutečně dobrý tvarohový koláč z listového těsta: Nespleťte si ho s ruskou zmrzlinou !

8523
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Listové těsto rozdělíme na dvě části a na pomoučeném vále rozválíme na velikost plechu. Obě těsta uložíme na suchý plech. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů Celsia. Povrch těsta propícháme vidličkou a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 15 až 20 minut. Scezené broskve nakrájíme na kousky.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články