Chřest zabalila do prosciutta, obložila lososem a dala do trouby. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejdražší restauraci!

1713
Sdílejte

Šalotku najemno nakrájejte a opět na pánvi opečte dozlatova. Přidejte bílé víno, krátce povařte a vlijte smetanu. Už jen prošlehejte metličkou, ale nevařte. Odstavte a osolte podle chuti.

Na talíř položte chřest, na něj lososa, přelijte omáčkou a dozdobte kaviárem.

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články