Fantastické, křupavé domácí rohlíky : Nejlepší náhrada pečiva z obchodu. Rychlá příprava a nekynou ani minutu !

11351
Sdílejte

4. Když je těsta litá (trvá to pár minut) rozdělíme ho na dva díly a posypeme moukou.

5. Obě poloviny rozválíme na 4 stejné části (viz obrázek).

Pokračování na další straně

Každou část rozválíme na co nejtenčí trojúhelník, který jednoduše srolujeme do tvaru rohlíčku. Konce jemně zahneme a přendáme na plech vyložený papírem na pečení.

Povrch rohlíčků potřeme mlékem a vložíme do trouby vyhřáté na 200-210 stupňů. Pečeme přibližně 15-20 minut. Dobrým tipem je během pečení umístit na dno trouby plech s vodou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články