Famózní bramborové klobásky: Jsou bez masa, chutnají fantasticky a nezatíží žaludek tak, jak klasika z masa !

5172
Sdílejte

Naplněnou klobásku uvažte a položte na plech vyložený papírem na pečení. Potřete rostlinným olejem a sójovou omáčkou a nechte asi 10 minut stát. Připravené klobásky pečte v troubě při teplotě 180 stupňů asi 40-50 minut. Aby vám střívka nepraskly, třeba je asi 2-3 krát propíchnout tenkou jehlou v intervalu cca 10 minut.

TIP: Pokud si chcete udělat zásoby, bramborové klobásky se dají i zmrazit. Později je jen vytáhnete, necháte rozmrazit, potřete olejem a sójovou omáčkou a můžete péct.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články