Famózní bramborové klobásky: Jsou bez masa, chutnají fantasticky a nezatíží žaludek tak, jak klasika z masa !

5172
Sdílejte

Postup:

Oloupejte si brambory, i cibuli. Brambory nakrájejte na malé kostičky a zalijeme vodou.

Cibulku si nakrájejte na drobno a osmažte na vepřového sádla do zesklovatí. Přidejte škvarky a smíchejte s cibulkou.

Brambory sceďte a rozemelte masomlýnkem. Přidejte k nim cibuli s škvarky. Osolte, opepřete, přidejte česnek a krupici. Vše dobře promíchejte a můžete začít plnit. Pokud nemáte stroj na plnění, postačí vám i plastová láhev. Použijte 1,5 litrovou láhev a hrdlo odřízněte s délkou 7-8 cm. Na té straně, kde se láhev uzavírá víkem připevněte potravinářskou nití střevo, z druhé strany začněte plnit bramborovou nádivkou.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články