Famózní bramborové klobásky: Jsou bez masa, chutnají fantasticky a nezatíží žaludek tak, jak klasika z masa !

12733
Sdílejte

Oloupejte si brambory, i cibuli. Brambory nakrájejte na malé kostičky a zalijeme vodou.

Cibulku si nakrájejte na drobno a osmažte na vepřového sádla do zesklovatí. Přidejte škvarky a smíchejte s cibulkou.

Brambory sceďte a rozemelte masomlýnkem. Přidejte k nim cibuli s škvarky. Osolte, opepřete, přidejte česnek a krupici. Vše dobře promíchejte a můžete začít plnit. Pokud nemáte stroj na plnění, postačí vám i plastová láhev. Použijte 1,5 litrovou láhev a hrdlo odřízněte s délkou 7-8 cm. Na té straně, kde se láhev uzavírá víkem připevněte potravinářskou nití střevo, z druhé strany začněte plnit bramborovou nádivkou.

Pokračování na další straně

Naplněnou klobásku uvažte a položte na plech vyložený papírem na pečení. Potřete rostlinným olejem a sójovou omáčkou a nechte asi 10 minut stát. Připravené klobásky pečte v troubě při teplotě 180 stupňů asi 40-50 minut. Aby vám střívka nepraskly, třeba je asi 2-3 krát propíchnout tenkou jehlou v intervalu cca 10 minut.

TIP: Pokud si chcete udělat zásoby, bramborové klobásky se dají i zmrazit. Později je jen vytáhnete, necháte rozmrazit, potřete olejem a sójovou omáčkou a můžete péct.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články