Nemusíte kupovat drahé máslo z obchodu a udělejte si domácí. Stačí jen 2 suroviny a máte hotovo !

4332
Sdílejte

POSTUP :

1. Smetanu ke šlehání vylijeme do mixéru. Mixér zapneme na nejvyšší otáčky a mixujeme cca 15 minut.

2. Když uvidíme, že máslo se odděluje od smetany, mixér vypneme a přidáme sůl. Přecedíme přes síto. Pomůžeme si vařečkou.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články