Nemusíte kupovat drahé máslo z obchodu a udělejte si domácí. Stačí jen 2 suroviny a máte hotovo !

4283
Sdílejte

3. Máslo opláchneme pod studenou vodou a pak ho obalíme do bavlněné utěrky, ať vsákne přebytečnou tekutinu.

4. Vytvarujete si ho podle svých představ a odložíme do lednice, nejlépe na celou noc.

* TIP: Do domácího másla můžete přidat různé bylinky nebo česnekový prášek, případně čerstvou pažitku. Z půl litru smetany dostanete cca 190 g másla.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články