Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3608
Sdílejte

Dokončete krém. Změklé máslo a moučkový cukr asi 2 minuty mixujte dohladka a postupně vmíchávejte vychladlý pudink. Podle chuti můžete ještě dosladit.

Na 10 minut vložte šlehačku do mrazáku, poté ji vyšlehejte do velmi tuhé hmoty.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články