Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3539
Sdílejte

Do hrnce nejlépe ve vodní lázni nalijte mléko, přidejte pudinkové prášky, mouku, vanilkový cukr a žloutky. Dobře promíchejte metličkou a za stálého míchání vařte do zhoustnutí. Odstavte z plotny a za občasného míchání nechejte vychladnout.

Předehřejte troubu na 190 °C. Těsto rozdělte na dvě poloviny. Vyválejte dva tenké pláty, přeneste je na plechy vyložené pečícím papírem. Oba pláty upečte dozlatova. Podle zkušeností s troubou pečte asi 5 minut. Těsto kontrolujte, protože je tenké a peče se rychle. Upečené pláty nechejte vychladnout.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články