Jahodová smršť – dezert BEZ pečení lepší než nanukový dort: Takovou dobrotu z tvarohu a domácí želatiny jste už dávno nejedli !

5689
Sdílejte

Postup:

Nejdříve si připravíme krém. Mléko smícháme se smetanou na šlehání, přidáme pudinkové prášky a vyšleháme.

Tvaroh si utřeme s cukrem, přidáme k pudinku a spolu prošleháme.

Formu s vyššími okraji vyložíme pečícím papírem a začneme ukládat piškoty, které si namočíme ve studeném mléce.
Na piškoty navrstvíme první vrstvu krému .
Pokračování na další straně

Z hustého sirupu, vody a zlatého klasu uvaříme hmotu podobnou klasické želatině.
Část želatiny nalijeme na krém.

Pokračujeme opět vrstvou máčených piškotů, krémem a želatinou.

Na vrch nastrouháme bílou čokoládu a ozdobíme jahodami .

Podáváme vychlazené.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Inspiraci na tento dezert jsme našli a stránce youtube

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články