Fantastické rychlé karbanátky na plechu.Stačí 300 g mletého masa, 300 g zelí, 2 brambory a zakysaná smetana. K tomuto netřeba ani přílohu !

15208
Sdílejte

Formujeme karbanátky jakéhokoliv tvaru a velikosti. Plech si pokryjeme pečícím papírem a kotlety ukládáme vedle sebe. Nakonec jejich svrchu potřeme zakysanou smetanou, nebo rajčatovou omáčkou, pro hezčí barvu a ještě lepší chuť.

Pokračování na další straně

Troubu si předehřejeme na 180 ° C a dáme péct asi na 45 minut. Hotovo. Hora šťavnatých karbanátků pro celou rodinu je připravena. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články