Fantastické rychlé karbanátky na plechu.Stačí 300 g mletého masa, 300 g zelí, 2 brambory a zakysaná smetana. K tomuto netřeba ani přílohu !

15115
Sdílejte

1 cibuli

sůl a pepř podle chuti

další koření nebo bylinky dle chuti

Pokračování na další straně

Postup:

Zelí si omyjeme a nakrájíme na jemno. Vložíme do mísy, zalijeme vařící vodou a necháme působit 10 minut. Poté scedíme. Brambory si očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli si nakrájíme na jemno. Nyní postupně všechny ingredience přidáváme k mletému masu – cibuli, zelí, i brambory, z nichž dříve vytlačíme co nejvíce šťávy, aby nebyly mokré. Přidáme sůl, pepř, jakékoliv další koření podle chuti, smetanu, vejce a důkladně promícháme.

Pokračování na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články