Smíchala želatinu s tvarohem a dala to přes noc do lednice. Druhý den podávala dezert tak luxusní, že se po něm okamžitě zaprášilo!

1444
Sdílejte

Želatinu zahřejte, až se rozpustí, ale nevařte. Rozdělte ji do obou částí tvarohové hmoty a promíchejte.

Formu (třeba na srnčí hřbet) vyložte potravinářskou folií a nalijte do ní obě hmoty. Vložte do chladničky a nechejte ztuhnout aspoň dvě hodiny (nejlépe však přes noc). Podávejte ozdobené šlehačkou, kousky ovoce a hoblinkami hořké čokolády. Dobrou chuť.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články