Uvařila vejce ve vodě s octem. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejluxusnější restauraci!

2713
Sdílejte

Chcete překvapit rodinu neotřelým nápadem na lehkou teplou večeři? Udělejte lahodná vejce zalitá fantasticky jemnou sýrovou omáčkou. Nakonec je zapečte ve křupavé kaiserce a servírujte. Je to úplně jednoduché a přitom vše vypadá velice luxusně. Jako od kuchaře z drahé restaurace. Přesvědčte se sami a vychutnejte si s rodinou nebo přáteli každé sousto.

Ingredience

  • 2 celá vejce + 1 žloutek
  • 1 polévková lžíce másla
  • 2 kaiserky
  • 1 kávová lžička hořčice
  • 200 ml mléka
  • 30 g parmezán
  • ½ polévkové lžíce hladké mouky
  • 50 ml octa
  • sůl, mletý černý pepř
  • máslo

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články