Řekla jim, že udělá k večeři antipastu. Odpověděli prskáním. Jakmile však jídlo uviděli, doslova se po něm zaprášilo!

1849
Sdílejte

 

Ingredience

  • 2 balení mozzarelly
  • 1-2 pikantní feferonky
  • 1 cibule
  • 150 g oliv bez pecky
  • čerstvé bylinky (bazalka, kopr …)
  • 1-2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • vinný ocet
  • sůl, barevný celý pepř

 

Pracovní postup

Mozzarellu nechejte okapat a nakrájejte na kostky. Z feferonek odstraňte jadérka a podle velikosti je rozkrojte na půlky nebo ještě menší kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Bazalku, kopr nebo jiné bylinky nadrobno nasekejte.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články