Řekla jim, že udělá k večeři antipastu. Odpověděli prskáním. Jakmile však jídlo uviděli, doslova se po něm zaprášilo!

Sdílejte

 

Pracovní postup

Mozzarellu nechejte okapat a nakrájejte na kostky. Z feferonek odstraňte jadérka a podle velikosti je rozkrojte na půlky nebo ještě menší kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Bazalku, kopr nebo jiné bylinky nadrobno nasekejte.

Ve větší misce smíchejte olivy s mozzarellou, přidejte cibuli a feferonku. Posypejte sekanými bylinkami a dobře promíchejte.

Do menší misky prolisujte česnek a přilijte olej a ocet. Dochuťte solí, pepřem a dobře promíchejte nebo rozmixujte. Nalijte na mozzarellu a dejte do chladničky na půl hodiny odpočinout. Podávejte s čerstvou křupavou bagetou.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články