Řekla jim, že udělá k večeři antipastu. Odpověděli prskáním. Jakmile však jídlo uviděli, doslova se po něm zaprášilo!

1842
Sdílejte

Ve větší misce smíchejte olivy s mozzarellou, přidejte cibuli a feferonku. Posypejte sekanými bylinkami a dobře promíchejte.

Do menší misky prolisujte česnek a přilijte olej a ocet. Dochuťte solí, pepřem a dobře promíchejte nebo rozmixujte. Nalijte na mozzarellu a dejte do chladničky na půl hodiny odpočinout. Podávejte s čerstvou křupavou bagetou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články