Vyšlehala tvaroh s pomerančem a dala to do ledničky. Za 30 minut servírovala luxusní dezert, jaký nesežente v žádné cukrárně!

3299
Sdílejte

Nabobtnalou želatinu zahřejte, ale nevařte. Po rozpuštění nalijte zhruba polovinu do kakaové směsi a druhou do ovocné. Každou část dobře promíchejte. Formu na srnčí hřbet vyložte potravinovou fólií a nalijte nejprve jednu hmotu, poté druhou. Dezert vložte nejlépe přes noc do ledničky.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články