Takovou přípravu hovězího jistě neznáte. Luxusní roštěnec přelitý báječnou šťávou, jaký jste ještě neochutnali.

2424
Sdílejte

Pracovní postup

Maso nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka osmahněte. Šťávu slijte do hlubší pánve a zatím odložte.

Cibuli nadrobno nakrájejte a osmahněte na oleji. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a opečené maso. Podlijte vodou nebo vývarem a duste doměkka. K měkkému masu přidejte hrášek.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články