Vzala lečo, vejce a naplnila tím mleté maso. Za 30 minut servírovala takovou roládu, jakou svět neviděl!

2473
Sdílejte

Pracovní postup

Hovězí a vepřové maso pomelte v masovém mlýnku a dáme do mísy. Okořeňte solí, pepřem a majoránkou. Přidejte vejce a dobře promíchejte. Směs rozložte na pečící papír. Pokud nemáte papír, použijte alobal vymazaný olejem.

Lečo zceďte a nechejte odkapat. Navrstvěte na masovou směs, posypejte strouhaným sýrem a doprostřed dejte uvařená vejce. Pomocí papíru nebo alobalu zaviňte a přeneste na pekáč. Zámotek můžete zavázat kuchyňským provázkem. Pečte v troubě asi 60 minut. Podávejte s vařenými brambory nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články