Poznejte svůj osud podle pravého TIBETSKÉHO horoskopu

6114
Sdílejte

Pramen čisté vody je fontánou štědrosti, laskavosti a pozitivní energie. Lidem tohoto znamení je cizí krutost, nespravedlnost a hmotné zájmy. Jsou nositeli dobrých zpráv a kladných emocí, cení si přátelských vztahů a zradu pokládají za něco zcela nepřípustného. Pramenu čisté vody lze poradit pouze ještě více naslouchat vlastní intuici, aby mu pomohla při výběru životní cesty.

S kým se přátelit: s Nefritovým sloupem
Koho se obávat: Koženého náramku
Šťastná čísla — 5, 17, 29.
Údobí rozkvětu — květen.

Nefritový sloup
Rok narození: … 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 …

Lidé zrození v tomto znamení nemají rádi davy a masové podniky. Nesnášejí jakékoli donucování a ohrožení osobního prostoru. Přednost dávají tichu a samotě. V životě jsou velmi aktivní, vládnou skvělým rozumem a ustavičně hledají pravdu, čímž často unavují své okolí. Ve společnosti působí aristokratickým dojmem. Tibetský horoskop radí lidem narozeným v těchto letech věnovat více pozornosti lidem, kteří jsou jim nablízku, učit se obratnosti a pronikavosti.

S kým se přátelit: s Kovovým gongem
Koho se obávat: Černého buvola
Šťastná čísla — 6, 18, 30.
Údobí rozkvětu — listopad.

Pokračování na další straně

Kovový gong
Rok narození: … 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 …

Lidé tohoto znamení jsou doslova stateční rytíři, věrní, ušlechtilí a štědří. Jsou velmi sebekritičtí a citliví. Jakékoli životní zákruty jim připadají nevyhnutelné. Snaží se ostatním nepředvádět své špatné vlastnosti, mnohé si odpírají, aby nepropadli pokušení. Nejraději žijí pro někoho a kvůli někomu. Měli by se častěji vzdávat honby za vzdálenými ideály a dopřát si oddech, aby si život vychutnali tady a teď.

S kým se přátelit: s Nefritovým sloupem
Koho se obávat: Jezerní želvy
Šťastná čísla — 7, 19, 31.
Údobí rozkvětu — září.

Jezerní želva
Rok narození: … 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006…

Svůj osud řídí lidé zrození ve znamení Jezerní želvy samostatně, umějí vytvářet podmínky příznivé k realizaci toho, co si umínili. Jsou něžní a věrní, jsou jim cizí intriky a jakákoli vychytralost. Neměli by však zapomínat, že ne všichni lidé kolem jsou stejně milí a nevychytralí.

S kým se přátelit: s Ochráncem ohně
Koho se obávat: Kovového gongu
Šťastná čísla — 8, 20, 30.
Údobí rozkvětu— duben

Kožený náramek
Rok narození: … 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 …

Tyto lidi láká mystika, zajímají je veškerá tajemství a záhady. Období, kdy vyhledávají ústraní, jsou uzavření a oddávají se chmurným úvahám, se u nich střídají s obdobími aktivní komunikace. Lidé zrození ve znamení Koženého náramku trpí ustavičným strachem z osamění. Proto životem neustále kráčejí dál a vpřed při hledání nových přátel. Maska drzé svůdnice či dona Juana často skrývá vnitřní komplexy a nejistotu. Opovrhují agresivitou a konflikty. Při vší nezávislosti zůstávají připoutáni ke svým nejbližším.

S kým se přátelit: s Horkým sluncem
Koho se obávat: Mnicha
Šťastná čísla — 9, 21, 23.
Údobí rozkvětu — březen.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články