Neuvěřitelně chutné minikoláčky s listového těsta plněné chutnou náplní. Příprava této dobroty už nemůže být jednodušší !

3294
Sdílejte

POSTUP :

1. Nejprve si listové těsto rozválíme a pomocí vykrajovátka z něj vykrojíme 6 kruhů a přendáme je na plech vyložený papírem na pečení. Uvnitř každého kruhu naznačíme vykrajovátkem další kruh tak, abychom těsto zcela odděleny. Díky tomu se okraje těsta během pečení krásně nadzvednou.

2. Smetanový sýr nebo tvaroh smícháme s cukrem, citronovou šťávou a kůrou, vanilkovým aroma a tuto směs navrstvíme do vnitřních kruhů.

3. Na vrch koláčků uložíme kousky ovoce a okraje těsta potřeme rozšlehaným
vejcem.

4. Vložíme do vyhřáté trouby, kde pečeme při teplotě 200 stupňů po dobu 15-18 minut.

5. Necháme pak chvíli vychladnout a před podáváním můžeme posypat
práškovým cukrem. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články