Neodolatelný čokoládový koláč s černým pivem. Celá rodina je z něj nadšená

1100
Sdílejte

POLEVA:

400 g čerstvý smetanového sýru (žervé, lučina, philadelphia)
25 ml tmavého piva typu stout
200 g cukru moučky
pár čtverečků hořké nebo mléčné čokolády na ozdobení

POSTUP

1. Do velké žáruvzdorné mísy rozkrájejte máslo, nalámejte čokoládu a zalijte pivem. Postavte ji na hrnec se zvolna vroucí vodou tak, aby se dno nedotýkalo hladiny, a zahřívejte, až se máslo a čokoláda rozpustí. Promíchejte, sejměte a nechte trochu zchladnout.

2. Troubu předehřejte na 150 °C. Hlubokou dortovou formu vyložte pečicím papírem.

Pokračování je na další stránce 

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články