Neodolatelný čokoládový koláč s černým pivem. Celá rodina je z něj nadšená

2566
Sdílejte

POLEVA:

400 g čerstvý smetanového sýru (žervé, lučina, philadelphia)
25 ml tmavého piva typu stout
200 g cukru moučky
pár čtverečků hořké nebo mléčné čokolády na ozdobení

POSTUP

1. Do velké žáruvzdorné mísy rozkrájejte máslo, nalámejte čokoládu a zalijte pivem. Postavte ji na hrnec se zvolna vroucí vodou tak, aby se dno nedotýkalo hladiny, a zahřívejte, až se máslo a čokoláda rozpustí. Promíchejte, sejměte a nechte trochu zchladnout.

2. Troubu předehřejte na 150 °C. Hlubokou dortovou formu vyložte pečicím papírem.

Pokračování je na další stránce 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články