Nejlepší likérové ​​špice, jaké jste kdy jedli.Lepší než cukrárny.

11277
Sdílejte
4. Přes cukrářský sáček a speciální špičku na tvarování (dnes ji
  dostanete už všude, i na internetových e-shopech) tvarujeme na piškot krásnou špičku. Dejte pozor, abyste dírku na speciální špičce měli ven ze sáčku, protože potřebujete, aby vám vzduch vycházel ven a nezapomeňte piškot potřít čokoládou, aby se vám likér, který nalijete do špičky, zcela nevsákl do piškoty. Já jsem likér zahustila sušeným mlékem, aby byl hustší (hustota jako karamelové salko).
5. Naplněné špice likérem uzavřeme ozdobnou špičkou a necháme je v ledničce pořádně zchladit.
6. V kastrůlku rozpustíme čokoládovou polevu a namočíme špičky. Já jsem je namočila tak, že do šálku jsem dala čokoládovou polevu, chytila jsem špičku za piškot, ponořila a vytáhla. Když máte špičku pořádně vychlazenou, čokoládová poleva tuhne hned.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články