Nejlepší likérové ​​špice, jaké jste kdy jedli.Lepší než cukrárny.

11255
Sdílejte
1. Tento na přípravu je opravdu jednoduchý, jen to chce
  pořádnou dávkou trpělivosti, protože při likérových špičkách
 je třeba, aby krém na piškot ztuhl, pak dáváme likér, pak špičku
 uzavřeme a pak znovu chladíme, abychom celou špičku mohli
 namočit do čokolády. Tak ale postupně se pusťmě do práce.
2. Nejprve do hrnce dáme vodu, přidáme cukr, Zlatý klas nebo vanilkový pudink (někdy se dávala sójová mouka, ale já to mám vyzkoušené se Zlatým klasem) a kakao. Uvaříme velmi hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na menší kousky nalámanou kvalitní čokoládu. Já jsem  přidávala 70%tnou. Mícháním ji rozpustíme a necháme mírně vychladnout.
3. Pak přidáme tuk, který je pokojové teploty a metličkou nebo
   mixérem rozmixujeme krém, který je hladký (nesmí být ani jedna  hrudka, protože pak se vám bude špička těžko tvarovat přes nástavec). Necháme zchladit v lednici.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články