Vzala fazolky a brambory a za 15 minut servírovala báječný guláš. Rodina se olizovala ještě týden.

2161
Sdílejte

Pracovní postup

Sterilované fazolky sceďte a nechejte na sítu okapat.

V hrnci zahřejte olej, osmahněte na něm nadrobno nakrájenou cibuli a brambory na kostičky. Osolte, opepřete a posypejte mletou paprikou. Promíchejte a povařte. Přilijte masový vývar, okapané fazolky a na kolečka nakrájenou klobásu. Zalijte smetanou, promíchejte a opět povařte.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články