Byla mu nevěrná a tak jí udělal tohle! Tohle byste rozhodně nechtěli zažít. 

5417
Sdílejte

Na nevěru ze strany partnera se dá reagovat různě – můžeš se s ním okamžitě rozejít, pořádně se s ním pohádat, vysvětlit si to nebo se s tím vyrovnat tímto originálním způsobem!

Tento zajímavý příběh koluje po internetu, ale původní zdroj neznáme, a tak je těžké s jistotou říci, zda je pravdivý. V každém případě je pořádně zábavný! Tento chlapík si byl docela jistý tím, že ho jeho manželka podvádí, ale nebyl si jistý tím, jak má tuto situaci řešit. Po dlouhém přemýšlení a plánování se rozhodl, že nejlepší bude konfrontovat ji. Tak, aby všichni věděli, že za rozpadem manželství stojí ona. Zde je tedy jeho příběh.

“Takže, byl jsem si téměř stoprocentně jistý, že mě moje žena podvádí. Bylo to očividné – smála se, když esemeskovala a když jsem se zeptal, kdo jí to píše, odpověděla, že jen její máma. Když jsem volal její kolegům do práce, zda je ještě tam, řekli, že před pár hodinami odešla. Poslední kapkou bylo, když mi o půl jedenácté v noci řekla, že jde koupit mléko a přišla domů o druhé ráno.”

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články