“Nic mi není” nebo “nemám co na sebe”. Podívejte se na ty nejotravnější věci, které ženy dělají a muži z nich šílí!

1345
Sdílejte

Stejně tak jako muži dělají otravné věci, kterými druhé pohlaví dokáží pořádně naštvat, i ženy je dělají.Určitě to všichni moc dobře znáte, když žena mlčí a nechce říct, co jí je, nebo nakonec řekne větu “nic mi není”. Všichni znáte tu situaci, kdy žena nemá co na sebe, dlouho zdržuje a tak podobně. Pojďme se společně podívat na nejotravnější věci, které ženy dělají a muži z nich šílí.

Chystání se

Bohužel pro muže, ženy prostě potřebují na přípravu minimálně třikrát tolik času, co muži. Zatímco mužům zabere příprava třeba pouhých deset minut, ženám často trvá déle než hodinu. Všechno to malování, oblékání, zabere to prostě čas. Jenže muže to vyloženě vytáčí a nedokáží se s tím smířit.

Mluvení během filmu

No přiznejme si, kdo by měl rád, kdyby někdo neustále mluvit během sledování filmu? Nikdo. Jenže ženy to tak trochu mají ve zvyku a neustále se na něco vyptávají, protože některým věcem prostě nerozumí. Muže to dokáže pořádně naštvat, protože pak z filmu nic nemá. Mužům doporučujeme partnerkám kupovat k filmu popcorn, ať je aspoň nějaká šance, že u něj nebudou mluvit.

Kam dál?

Pozor při cestě k moři : Chorvati budou přitvrzovat vůči řidičům. Zavádějí nová opatření

Zemřela nejstarší siamská dvojčata Lori a George Schappellovi. Bylo jim 62 let

Ať už mlčí. Základní škola ve slovenských Parchovanech z jejíž střechy skočil 15letý Roman, se dostala do soudního sporu s chlapcovým otcem

Naše matky pro nás obětovaly tolik lásky a péče. Buďte k nim laskaví, protože nastane čas, kdy už nebudete mít příležitost !

V noci vlezl opilý policista omylem do cizího bytu na Plzeňsku. S majitelem praštil o zem

Další články