TO NEPOCHOPÍŠ: Toto je 7 nejšílenějších úchylek, které skutečně lidi dělají. 

6373
Sdílejte

Co je v dnešní době vlastně normální a co nenormální? To asi záleží na jednotlivci a na jeho posouzení. Věříme však tomu, že až si přečtete o těchto nejšílenějších úchylkách, usoudíte, že skutečně normální nejsou.

Pokud sami trpíte nějakou formou úchylky a hledáte vhodného partnera, který Vám bude Vaší úchylku tolerovat, zkuste tuto seznamku!

Trichofílie – Začneme hodně zlehka.
Lidé trpící touto úchylkou jsou úchylové na vlasy a vzrušuje je, když mohou vaše vlasy hladit.Což není úplně špatné, hlazení má každý přece rád.

Kleptolagnie – Jak už nejspíš tušíte, ano, skutečně to má něco společného s kleptomanií. Člověka trpícího touto úchylkou vzrušují krádeže. Kleptomanie je posedlost krádeží, kleptolagnie je spíše chtít. Člověka vzrušuje adrenalin a nebezpečí z toho, že ho někdo nachytá. 

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články