Prochladlý krém navrstvěte na připravené sušenky. Na karamelovou vrstvu naskládejte opět sušenky. Na tuto sušenkovou vrstvu nalijte uvařený vanilkový pudink a opět poklaďte sušenkami. Nakonec vyšlehejte ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku a potřete jí sušenky. Povrch posypte čokoládovými hoblinkami, nechejte řádně vychladit a podávejte. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !
- Rychlé a fantastické VÁNOČNÍ nepečené koláčky: Žádná mouka, žádná vejce ani trouba – ze stolu zmizí do 1 minuty!
- Bleskově rychlý oběd a za pár kaček. Vezmeme zelí a ani nepotřebujeme maso a je jídlo jako lusk !
- Zapomeňte na nemoci: Pravá domácí česnečka vás okamžitě postaví na nohy!