Psychologický test: Která z těchto tří rodin je falešná? Váš odhad o vás mnoho prozradí!

3038
Sdílejte

Pokud jste zvolili rodinu číslo dvě, znamená to, že je rodina pro vás na prvním místě. Věříte v budování stabilních a trvalých vztahů založených na důvěře. Své blízké milujete nadevše a vždy je stavíte na první místo. Vaše rodina je pro vás důležitější, než vaše potřeby a váš chtíč. Více než o své štěstí usilujete o štěstí rodinných příslušníků. A mimochodem, vybrali jste správně. Tento obrázek zobrazuje falešnou rodinu. Dospělí nevěnují dítěti pozornost. Tento obrázek falešné rodiny pozná jen ten, kdo skutečnou a funkční rodinu má!

Třetí rodina

Pokud jste zvolili rodinu číslo tři, nejspíše pocházíte z dysfunkční rodiny. Kvůli vašemu traumatickému dětství je pro vás obtížné věřit lidem. Neustále se bojíte o svou budoucnost a máte často tendenci přehodnocovat věci. Díky vyrůstání v dysfunkční rodině se vaše názory zformovaly určitým způsobem a vy jste ztratili víru v rodinu. V to, že by opravdová a funkční rodina mohla existovat. 

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články