Naprosto přesný psychologický test, který prozradí mnoho o vás a vašem vztahu.

3921
Sdílejte

Pokud jste zvolili strom na obrázku č. 4 –  Jste typem člověka usilujícího o jistou dokončenost, uspořádanost, správnost a řád věcí. Jste spíše člověk, který se řídí svými pravidly, než pravidly ostatních. Jste nekonfliktní, avšak nebojíte se projevit svůj názor i s rizikem, že se dostanete do pře. Své vztahy k lidem budujete opravdu dlouho, protože nevěříte jen tak někomu. V partnerském vztahu usilujete o vůdčí roli, pokud jí však nedosáhnete, umíte se stát velmi dobrým rovnoprávným partnerem. Nikdy se však nechce cítit jako někdo pod úrovní. Hodí se k vám téměř každý. I když to děláte neradi, člověku, kterého milujete, se dokážete přizpůsobit. Také si ale umíte prosadit své požadavky. Svůj vztah zakládáte především na kompromisech. Potřebujete k sobě silnou a charismatickou osobu. 

Pokud jste zvolili obrázek č. 5 . Jste citlivá osoba, která se nechá snadno rozhodit, avšak umíte se rychle uklidnit. Jste rádi středem pozornosti a rádi mluvíte s lidmi, avšak důležité osobní informace o sobě jen tak někomu neřeknete. Hodí se k vám člověk vyrovnaný a rozvážný, schopný psychologické úvahy, nekonfliktní typ schopný urovnávat a kompromisně řešit i bouřlivé situace. Potřebujete někoho, kdo z jedné hádky nebude dělat katastrofu. Někoho, kdo se umí problémům postavit čelem a zároveň pomoc vám, pokud nějaké problémy budete mít. Hodil by se k vám advokát, právník, soudce, diplomat, nebo letec.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články