Připomeňte si dětství a ochutnejte tento jemný jablečný závin. Takový pekly jen naše babičky. Udělejte ho svým blízkým ještě dnes!

5070
Sdílejte

Pracovní postup

Nejprve si připravte kvásek. Do misky rozdrobte kvasnice, přidejte trochu cukru a rozmíchejte na kašičku. Poté přilijte trochu vlažného mléka a dejte na teplo vzejít.

Mezi tím smíchejte mouku se sádlem, přidejte vejce, zbytek cukru a nakonec vzešlý kvásek. Propracujte řádně těsto, které nechte na teple pod utěrkou aspoň 40 minut vykynout. Než těsto vykyne, jablka oloupejte, nastrouhejte a smíchejte se skořicí a cukrem.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články