Domácí hrnkový chleba: Jednoduchý, bez hnětení a přesto úžasný!

41893
Sdílejte

Do horkého hrnce nebo pekáče opatrně přeneste nakynuté těsto pomocí pečícího papíru, zakryjte poklicí (poklopem) a dejte 30 minut péct.

Odkryjte a pečte ještě dalších 20 minut, až se na chlebě udělá krásně křupavá kůrka. Když máte hotovo, chleba vyklopte a potřete studenou vodou.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články