Domácí hrnkový chleba: Jednoduchý, bez hnětení a přesto úžasný!

41892
Sdílejte

Pro zjednodušení je možné těsto připravit večer a nechat vykynout přes noc. Ráno těsto vyklopte na lehce pomoučněnou kuchyňskou desku. Těsto vytvarujte do bochníku, přeneste na pečící papír a nechejte další zhruba hodinu kynout.

Mezitím si rozehřejte troubu na 230 stupňů. Nachystejte si litinový hrnec a dejte ho do trouby asi na půlhodinu prohřát.

Tip

Místo hrnce můžete použít i pekáč z varného, též z jenského skla, samozřejmě musí mít poklop.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články