Vzala zakysanou smetanu, kondenzované mléko a mouku a za 10 minut měla luxusní dezert. Takovou pochoutku jste ještě nejedli!

13267
Sdílejte

Postup práce

Do mísy rozklepněte celá vejce, přidejte cukr, máslo, kondenzované mléko a řádně promíchejte. Přidejte mouku s jedlou sodou a zpracujte na hladké těsto.

Předehřejte troubu na 180°C. Plech vyložte pečícím papírem, nalijte těsto a uhlaďte na povrchu. Pečte asi 15 minut podle výkonu vaší trouby. Během procesu zkoušejte propečení např. špejlí. Korpus se nesmí spálit!

Na krém vymíchejte cukr se zakysanou smetanu a dejte vychladit do ledničky. Poté rozetřete na korpus a ozdobte kakaem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články