Čeho se ve svém životě bojíte nejvíce? To odhalí tento psychologický test!

3784
Sdílejte

Nutí nás se vzepřít, nevzdávat se a bojovat dál proto, abychom dosáhli toho, po čem toužíme a o čem sníme. Pokud ale nevíte, čeho se ve skutečnosti bojíte, pomůže vám tento jednoduchý a rychlý psychologický test. Stačí se podívat na obrázek, který najdete pod tímto textem, zaměříte se na to, čeho jste si všimli jako první a pod obrázkem už najdete popis k vašemu výběru.

Jablko

Největší strach máte ze smrti. Bojíte se toho, co po smrti bude, jaké bude vaše umírání, či jestli si vůbec stihnete život užít, než vaše smrt nastane. Chcete svůj život prožít co nejlépe a smysluplně. Dejte si ale pozor a nepřemýšlejte nad tím tolik, jinak se stane přesný opak. Nejlepší taktikou k dosažení výhry je nepřemýšlet nad prohrou a strachem z ní. Myslete pozitivně a věřte si.


Motýl

Váš největší strach je z vaší minulosti. Možná vám někdy kdysi ublížil a nyní máte strach ze zrady nebo z odmítnutí. Jste skvělým přítelem, dokážete lidem naslouchat a snažíte se jim vždy pomoc. Dělá vám ale občas problém důvěra, protože se vás neustále drží vaše minulost a vzpomínky na lidi, kteří vám kdysi ublížili. Nejlepším lékem proti tomuto strachu je ale právě důvěru. I když to může být těžké, zkuste jí dát svým nejbližším a zkuste si s nimi o svém strachu promluvit.


Nůž

Máte strach z nemocí. Možná to je tím, že máte ve svém okolí člověka, který si nějakou tou těžkou nemocí prošel. Bojíte se nejen o sebe, ale i o své blízké. Na jednu stranu je dobré tento strach mít, protože vás vede k tomu, abyste o své zdraví pořádně pečovali. I tak vás ale děsí, že nemoc může přijít a vy s tím nic nemůžete udělat. Máte strach, že nemoc přijde dříve než byste čekali a vy si nestihnete život pořádně užít.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články