Zbyla jí bramborová kaše. Místo, aby ji vyhodila, udělala z ní báječnou večeři. Takovou lahodu jste ještě nejedli!

7229
Sdílejte

Než budou bramborové karbanátky hotové, připravte si studenou omáčku. Okurku omyjte, nastrouhejte, nechejte chvíli odležet a vymačkejte šťávu. Kopr nakrájejte, česnek najemno rozetřete a přidejte k nastrouhané okurce. Přidejte zakysanou smetanu nebo majonézu a podle chuti osolte. Vše řádně promíchejte.

Ještě teplé bramborové placičky namáčejte do omáčky a my vám přejeme vám dobrou chuť.

 

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články