Rozzlobená manželka zjistila, že jí muž podvádí. Pak jeho milence napsala drsný vzkaz.

26017
Sdílejte

Budete mu muset pořídit nové oblečení. Víte, poté, co dnes ráno vyšel ze sprchy a já uviděla všechna ta znamení vaší lásky, náhle se zničehonic objevila v naší skříni černá díra a spolkla téměř všechno uložené oblečení! Proto k vám dorazí téměř nahý, takže je zjevné, že ho budete muset obléknout.

Pravidlo 3:

Každý druhý víkend se ho budete muset vzdát. Tenhle čas totiž bude mít vyčleněn pro návštěvy dětí. Vzhledem k tomu, že před několika lidmi otevřeně přiznal, že jste jen „nějaká hloupá opilá děvka “, vy se těchto návštěv kvůli bezpečí dětí nebudete moct účastnit.

Také to bude důvod toho, proč budou návštěvy jen omezené a vždy pod dohledem.

Pravidlo 4:

Zdravý sexuální život nečekejte. Ano, já vím, že jste se v noci pořádně nepomilovali.  Kvůli jeho zranění před 4 lety mu jeho mužství nefunguje správně. To je pro vás špatná zpráva, předtím, než k nehodě došlo, byl nejlepší milenec vůbec a milovali jsme se spolu neustále! Mimochodem, problém nelze nijak léčit.

Pravidlo 5:

Nemůžete mi ho vrátit. NIKDY.  Tak se rozhodlo ve chvíli, kdy se vás dotkl. Byla jsem mu dobrou ženou a měl se tu dobře. Nedivte se, pokud vás život s ním učiní nešťastnou.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články