Rozzlobená manželka zjistila, že jí muž podvádí. Pak jeho milence napsala drsný vzkaz.

26014
Sdílejte

Pravidlo 6:

Bude tě z toho všeho obviňovat. Se slzami v očích mi řekl, že jsi mu včera s chichotáním řekla: Doufám, že to tvá žena uvidí.

Nevím, jestli jsi to vážně řekla nebo ne. Nejsem si jistá. Ale v případě, že jsi to udělala, tvé přání se splnilo. Viděla jsem. A on je naštvaný. Je na tebe tak naštvaný, že když jsem ho udeřila do tváře, on se mi ještě omluvil!

Ano, vím, že násilí je špatné, a nikdy v životě až dosud jsem nikoho neudeřila. Ale upřímně, není mi líto, že jsem to udělala. Kdybych to mohla vrátit, mířila bych ale o něco níž.

Pravidlo 7:

Tohle není ani tak pravidlo, jako spíš přátelské varování. Využiju každé sebemenší záminky k tomu, abych vám ze života dělala peklo. Udělám z toho své hobby. Budu tobě i jemu způsobovat stejnou bolest, kterou teď vy působíte mým dětem.

Ano, cítím, že na to mám plné právo – pro případ, že byste se divila.

Takže, děkuji vám, hloupá opilá Jennifer, že jste na těle mého muže zanechala ty stopy po vašich polibcích a kousnutích. Našich 11 let a 2 děti se s tebou nemůžou srovnávat! Vyhrála jsi a já ti gratuluji.

JE NAVŽDY VÁŠ!

Skoro každá nevěra dřív nebo později praskne. Přemýšleje o tom dřív, než vyvedete něco, čeho byste mohli později litovat.

A pokud se vám podaří svou nevěru utajit a prožijete celý život ve lži – je to opravdu život, po kterém toužíte?

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články