Pokud děláš tyto věci, patříš mezi nejotravnější lidi na sociálních sítích!

2048
Sdílejte

Mezi další otravný lidi patří lidi omámení láskou. Jenže ne tak obyčejně – spíš přehnaně. Určitě ve svém okolí znáte někoho, kdo se chová naprosto dětinsky a na sociální sítě přidává fotografie se svou polovičkou, u kterých jsou popisky: “Už jeden měsíc spolu!” nebo “Nejkrásnějších 89 dní v mém životě”. Ano, chápeme, jsi zamilovaný, máš radost, ale bože. Schovej si tu radost pro sebe, ať se zbytečně neztrapníš, až se rozejdete. Buď trochu realista. Chápu, že máš pocit, že tvoje 89 dní dlouhá láska vydrží na celý život, ale není to trochu brzo po tak krátké době?

Instagramová story

Mezi další otravné lidi patří ti, kteří na svojí Instagramovou story přidávají neskutečně moc fotografií každý den. Ta následně vypadá asi takto – – – – – – – – – – – – – – – . Lidi, kteří takovou story sledují, musí být rozhodně vděční za to, že se dá přeskočit. 

Esej

A mezi další otravné lidi patří ty, kteří ke každé fotografii přidávají neskutečně dlouhé texty a eseje. Ano, chápeme. Napsat něco hezkého o své nejlepší kamarádce nebo o své polovičce je v pořádku, ale každý den? To už moc v pořádku není. A nemusí se jednat ani o nejlepší kamarádku nebo polovičku, ale třeba o nejrůznější produkty a tak podobně. 

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články