Pokud děláš tyto věci, patříš mezi nejotravnější lidi na sociálních sítích!

2047
Sdílejte

Ještě mnohem horší, než přidat veškeré fotografie z dovolené za jeden den je udělat to, že je přidáváš v průběhu jednoho měsíce nebo roku. Na dovolenou letíš v červenci, v prosinci přidáš fotografii toho, jak ležíš na pláži s popiskem, jak strašně chceš zpět. A takových fotografií v průběhu roku přidáš ještě několik. Nebo dokonce popisek nepřidáš a dáš tak lidem pocit, že jsi znovu na dovolené, což samozřejmě pravda není.

Zvíře

A nebo dítě. Ano, chápeme, přidat fotografii svého dítěte nebo psa je jednou za čas naprosto v pořádku. Jakmile však denně přidáváte fotografie svého psa nebo dítěte, je to otravné. “Můj miláček kaká, můj miláček čůrá, můj miláček jí špagety..” Děkujeme za každodenní obeznámení s tím, co tvoje dítě nebo tvůj pes dělá. Gratuluje. Patříš mezi nejotravnější lidi vůbec.

Intimita

Sdílíš intimní snímky a dělíš o ně s online světem. Přitom zrovna intimní snímky se svým přítelem by sis opravdu měla nechat pro sebe. Jaký má smysl dávat takové fotografie na sociální sítě? Chceš pozornost? Chceš se chlubit? Není nic trapnějšího než fotografie po milování. Gratulujeme, právě jsi dala celému světu najevo, že jsi měla sex. Chceš zatleskat?

Spolu

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články