Podle tohoto horoskopu je každý z vás špatný člověk! Podívejte se na horoskop, ve kterém najdete jen vaše špatné vlastnosti.

3191
Sdílejte

Štíři jsou bezohlední a bezcitní. Chovají se dominantně, ostatní šikanují a využívají nejrůznějších psychologických triků. Mají pocit, že jim naprosto každý závidí. 

Střelec 

Je netaktní a neobratný. Je to člověk, který rozbije téměř vše, co mu přijde pod ruku. Lidem nejvíce ubližuje, protože je využívá. Ohledně vztahů se často dopouští obrovských přešlapů. Střelci jsou největší můrou každé ženy.

Kozoroh 

Kozoroh prahne tak moc po úspěchu, až zapomíná na své nejbližší. Jakmile úspěšní jsou, ostatní jsou pro ně nuly. Jsou vážní a nekompromisní, často i nudní. Nikdy nezapomenou žádnou křivdu a pokud je naštvete, pořádně vám to vrátí. 

Vodnář 

Vodnář má svůj vlastní svět. Chybí v něm světlo, teplo a veškerá energie. Jsou jako roboti, kteří jen tak prochází světem. Vodnář je spíše člověk, který se stará především sám o sebe. Bývá tichý a uzavřený. 

Ryby 

Lidi potřebují mít pocit, že je někdo potřebuje. Ryby zajdou jakkoli daleko, aby vyvolaly sympatie a vděčnost, byť by byla nezasloužená. Jsou to lidé, kteří často trpí a ve svém trápení si dokonce libují. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články